Girl Gone Viral Leeshoekje.nl
Recensie

Girl Gone Viral – Alisha Rai

Na het lezen van ‘The Spanish Love Deception’ had ik meerdere boeken gevonden, die ook aangeraden werden. Na het lezen van ‘People We Meet on Vacation’ besloot ik ‘Girl Gone Viral’ van Alisha Rai een kans te geven.


Girl Gone Viral

Stel je voor dat je rustig in een druk koffietentje zit en iemand vraagt of ze bij je mogen zitten. Je start een onschuldig gesprek en dan scheiden jullie wegen. Prima toch! Maar wat nou als die onschuldige gebeurtenis viral gaat, omdat iemand er een twitter-roman van maakte?!

Dit is wat Katrina over komt en dat terwijl haar hoogste prioriteit is anoniem te leven. Gelukkig heeft haar bodygard, Jas, een plan om even weg van alles te gaan tot de hashtag #cafebae en #cutecafegirl over zijn geblazen en de volgende viral zich aanmeld.

Het Verhaal & De Personages

Het verhaal is vanuit het perspectief van Katrina, een jonge weduwe met een aangrijpend verleden, en Jas, Katrina haar bodygard en vriend. Beide hebben complexe persoonlijkheden, die getekend zijn door hun verleden.

Door het verhaal heen kom je steeds meer te weten over wat de personages zo bijzonder en complex maakt. Katrina is gevlucht van haar vader en is weduwe van een man, die altijd alleen een vriend en redder is geweest. Maar dat is niet alleen waarom Katrina zo graag anoniem wilt blijven. Als vervolgens haar locatie en identiteit door een hashtag en twitter-rom lijkt te worden verhuld, raakt ze in paniek.

Jas, de bodygard van Katrina, is de rust zelf. Hij heeft een militair verleden waar hij liever niet aan terug denkt en draait nu zijn leven rond om Katrina. Als Katrina in de problemen is, zet hij zijn eigen gevoelens opzij, en gaat hij terug naar zijn familie voor haar.

De twee zijn op de vlucht, maar ontdekken steeds meer over elkaar en de gevoelens die zij zelf hebben, waar het naartoe leidt en of ze nog wel terug kunnen naar de wereld waar zij voorheen in leefde. Daar moet jezelf achter komen.

Verademing

Ik ging dit boek lezen omdat ik geïntrigeerd was door het social media aspect, maar deze is niet eens de hoofdrol heeft in dit verhaal. De twee character zijn erg complex, maar tegelijkertijd een verademing om te lezen. Ja het is een feel-good waarbij je snel door hebt, waar het naartoe gaat. Maar ik vond het een heerlijk boek om te lezen. Inmiddels ben ik ook in het derde boek uit de Modern Love reeks begonnen van Alisha Rai.

Informatie

Titel: Girl Gone Viral (Modern Love series – Part 2)
Auteur: Alisha Rai
Uitgeverij: Little Brown Book Group
Jaar: 2020
Pagina’s: 400
Categorie: Romance
Taal: Engels
Verkrijgbaar als: Paperback | Ebook | Hardcover |Luisterboek


Bekijk ook eens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *