Boeken Challenge 2021 Q3 Leeshoekje.nl
Boekenliefde

2021 Boeken Challenge Q3

Het is nog september, maar omdat volgende week de Kinderboekenweek van start gaat, deel ik nu vast mijn 2021 Boeken Challenge Q3 update.


2021 Boeken Challenge Q3

De zomer zal voor veel mensen bestaan uit heerlijk veel boeken lezen tijdens de vakantie. Als ik echter terug kijk naar de boeken die ik de afgelopen drie maanden heb gelezen, valt dat behoorlijk tegen. Wel is opvallend dat ik heel veel Feel Good boeken heb gelezen. Niet zo gek misschien want met de zon op je bol (al was die ver te zoeken), wil je gewoon een goed gevoel ook bij het lezen.

Tot nu toe heb ik 35 boeken gelezen van de 40, die ik als Challenge voor 2021 heb gesteld. Ik zit op 88% en loop nog altijd 7 boeken voor op schema. Welke ik deze zomer heb gelezen, dat zie je hieronder:
*Als je op de titels drukt ga je naar mijn recensie.

Verassingen

American Royals vond ik een heerlijke tweeluik om te lezen, maar de echte vondst was misschien wel The Spanish Love Deception. Het boek kwam ik per toeval tegen en het was een heerlijke feelgood om te lezen.

Verwachtingen Q4

Zal ik de 40 boeken voor dit jaar halen? Ik denk het wel. Ik ben bijna met nr. 36 klaar en heb al een lijst aan boeken die ik graag nog wil lezen. Ik verwacht dus wel de 40 en misschien wel 40+ te halen (waar ik stiekem echt naar streef).

Hoeveel boeken moet jij nog om je 2021 challenge te halen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *