Leeshoekje Q2 Boekenchallenge 2021
Boekenliefde

2021 Boeken Challenge Q2

Het is Juli en dat betekend dat ook het tweede kwartaal van 2021 erop zit. Tijd dus om te kijken hoe het staat met mijn 2021 Boeken Challenge en of ik al op de helft zit, nu de eerste helft van het jaar er al op zit.


2021 Boeken Challenge Q2

Ik kan alvast verklappen dat ik een stuk minder boeken heb gelezen dan het eerste kwartaal. In Q1 las ik maar liefst 16 boeken, in Q2 zijn dat er 10. Dat gezegd heb ik wel nog 3 boeken waar ik half in begonnen ben. De afgelopen maanden heb ik namelijk nog al wat focus last en vooral zin in snelle en makkelijke boeken.

Tot nu heb ik dus totaal 26 boeken gelezen, wat maakt dat ik met een doel van 40 boeken in 2021 nu op 65% zit en 7 boeken voorloop op schema. Best netjes toch! Maar welke boeken heb ik dan gelezen?

De afgelopen maanden heb ik de volgende boeken gelezen:
*Als je op de titels drukt ga je naar mijn recensie.

Verassingen

In alle eerlijkheid zijn er de afgelopen maanden niet boeken die echt heel erg bij mijn zijn blijven hangen. Wel ben ik er achter gewoon echt fan te zijn van de schrijvers duo Erin Watt. Inmiddels heb ik na De Royals serie ook hun andere twee boeken gelezen ook deze vond ik helemaal geweldig.

Verder vond ik Influence een heel leuk boek om te lezen omdat het wereldje waar het verhaal zich afspeelt me boeit.

Verwachting Q3

Ik hoop deze aantallen aan te houden. Ik ben op dit moment K POP Cruch aan het lezen en heb nog een nieuw recensie exemplaar net ontvangen, die ik snel uit hoop te krijgen. Verder was ik begonnen aan het vervolg op Shadow en Bone, maar ik weet niet of ik hier verder in wil gaan. Wel hoop ik dat het tweede deel van 365 Dagen, snel in het Nederlands of Engels verschijnt. Daarnaast heb ik geen echt verlanglijstje op dit moment, dus we zullen wel zien wat de zomer mij brengt!

Hoeveel boeken heb jij inmiddels al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *