When Its Real van Erin Watt Ebook Recensie
Recensie

When It’s Real – Erin Watt

Na het lezen van De Royal-serie en ook One Small Thing van Erin Watt. [link] Moest ik natuurlijk ook het laatste boek ‘When It’s Real’ gaan lezen om zo het hele rijtje compleet te hebben.


When It’s Real

Popster Oakley is hot en heeft miljoenen fans. Meiden staan in de rij voor hem, maar dat geldt niet voor Vaughn. En juist zij moet hem helpen om van zijn badboy-imago af te komen. When it’s real is een onweerstaanbare roman van Erin Watt, bekend van de succesvolle en populaire boekenserie De Royals.

Popster Oakley is hot en heeft miljoenen fans. De paparazzi smullen van zijn escapades. Maar als Oakley nog serieus genomen wil worden in de muziekindustrie, moet hij iets aan zijn imago doen.

Wie kan hem daarbij beter helpen dan de doodgewone Vaughn? Ze hoeft zich alleen maar voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Maar Vaughn vindt Oakley maar een arrogante sukkel. Oké, hij is hot, maar denk maar niet dat zij voor hem zal vallen.

Het Verhaal & De Personages

Het verhaal van het gewone meisje (of jongen) dat iets krijgt met een celebrity en alle complicatie die erbij horen, is misschien niet zo heel origineel. Dat gezegd ik ben er dol op!

Vaughn (het meisje) haar gezin (bestaand uit zus en broertjes) hebben het niet makkelijk sinds hun ouders zijn overleden. Financieel al helemaal niet, Vaughn heeft zelfs een jaar vrij genomen van school om extra te werken. Als haar zus, via haar werk, met een financieel aantrekkelijk aanbod komt om de Popster Oakley te delen kan ze geen nee zeggen. Vaughn heeft al een vriend, maar stemt er toch mee eens. Het kan hun gezin namelijk heel goed helpen.

Oakley maakt het Vaughn echter door zijn arogante gedrag niet al te makkelijk, maar zorgt wel dat enige verleiding tot meer onmogelijk lijkt. Maar is dat wel echt? Of doet Vaughn het alleen voor het geld? Of Oakley alleen voor de PR?! Daar moet jezelf achter komen.

Heerlijk tot het einde

Ik ben er wel achter ik ben fan van Erin Watt (of het schrijvers duo onder deze naam). Alle boeken kon ik niet neer legen en zoog ik helemaal in mij op. Ook When It’s Real was weer heerlijk tot het einde. Zoals ik hierboven al benoemde is het concept niet heel spannend of origineel, maar ik hou van dit concept en lees het wat graag.

Informatie

Titel: When It’s Real
Auteur: Erin Watt
Uitgeverij: De Fontein Jeugd
Jaar: 2020
Pagina’s: 348
Categorie: YA | Romance
Verkrijgbaar als: Paperback | E-book
Taal: Nederlands | Engels (Orgineel)


Lees ook de recensies van Erin Watt’s andere boeken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *