De Royals 5 Gevaar Erin Watt recensie op Leeshoekje.nl
Recensie

De Royals #5 Gevaar – Erin Watt

Royals #4 eindigden met een enorme Cliffhanger en dus was ik maar wat blij dat ik Royals #5, tevens het laatste deel al binnen had. Over dat boek heb ik wel 1,5 dag gehad en nu is de serie voorbij. Ben ik tevreden? Lees het snel. 

Waarschuwing deze recensie bevat SPOILES van De Royals boeken


De Royals #5 Gevaar

Het leven van Hartley staat op zijn kop sinds ze Easton Royal heeft ontmoet. Hij is onweerstaanbaar, maar ook gevaarlijk. Wanneer Hartley door een ongeval haar geheugen kwijtraakt, vertrouwt ze niemand meer. Instinctief weet ze dat Easton slecht voor haar is, tegelijkertijd lijkt hij de enige die haar kan redden. Easton wil dat ze haar geheugen terugkrijgt, terwijl Hartley ervan overtuigd raakt dat je sommige dingen maar beter kunt vergeten.

Het Verhaal en De Personages

Waar deel 4 Verlangen vanuit het perspectief alleen van Easton Royal is, is het laatste deel zowel verteld vanuit Easton Royals perspectief als die van Hartley.

WAARSCHUWING er volgen SPOILERS

Het vorige boek eindigde in een cliffhanger met het auto ongeluk tussen Hartley en de tweeling Royals. Nadat Hartley in een ruzie terecht kwam met Easton over haar familie. ‘Gevaar’ begint daarom ook in het ziekenhuis. Iedereen lijkt net aan gekomen en alles staat op zijn kom. Niemand lijkt gewond behalve een van de tweelingen die in kritieke toestand ligt. Easton en Hartley weten elk niet te bevatten wat er is gebeurd en dan zorgen de volwassenen ook nog om chaos om hun heen. Hartley stort in en als ze wakker wordt is ze haar geheugen kwijt. Haar ouders doen vreemd en alle andere mensen kent ze niet. Maar de grootste vraag is wie kan ze vertrouwen.

Het laatste deel draait vooral om Hartley die haastig op zoek is naar alle puzzelstukjes. Waar andere haar waarschuwen voor Easton is dat de enige persoon waar ze juist een warm en vertrouwd gevoel van krijgt. Hartley vertrouwd alleen nog op aan gevoel en ontdekt langzaam dat, dat het beste is.

Het is goed zo

Ken je dat gevoel dat je een boek leest verlangend naar meer. Meer antwoorden, meer verhaal, meer, meer, meer. ‘Erin Watt’ het geesteskind van de twee auteurs Jen Frederick and Elle Kennedy hebben De Royals perfect afgerond voor mij. De vijf boeken met twee ontzettende verslavende verhaallijnen en personages, zijn perfect in balans gebracht. Ik heb er vrede mee dat de serie met dit laatste deel is geëindigd. Dat laatste hoofdstuk had van mij ook niet persé gehoeven, maar snap wel zijn functie. Het enige wat ik nu kan doen is wachten tot iemand er een tv-serie van maakt. Of desnoods nog boek #3,5 lezen!

Informatie

Titel: De Royals #5 Gevaar
Auteur: Erin Watt
Uitgeverij: Fontein
Jaar: 2019
Pagina’s: 336
Categorie: YA | Romance | Serie
Verkrijgbaar als: Paperback | E-book | Luisterboek


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *