De Royals 4 Verlangen- Leeshoekje.nl
Recensie

De Royals #4 Verlangen – Erin Watt

Na de eerste drie delen van De Royals in één adem te hebben gelezen. Hebben er toch wel wat weken tussen gezeten tot ik De Royals #4 Verlangen open sloeg. Boek #3 Geheimen had dan ook wel een soort van einde, dus de drang om direct het vierde boek open te slaan was minder. Toen ik dat eenmaal wel deed, werd het laatste deel ook meteen besteld.

Waarschuwing deze recensie bevat SPOILES van De Royals boeken.


De Royals #4 Verlangen

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Het Verhaal en De Personages

Je leest het hierboven in de samenvatting goed, waar de eerste drie delen van De Royals serie gingen over Ella en Reed. En ook vanuit hun perspectief werd verteld. Is deel vier het verhaal van Easton Royal. De jongere en iets losbarstige broer van Reed.

Reed is naar college en Ella zit samen met Easton in het laatste jaar van de middelbare school. Het begin van het boek toont direct het karakter waar Easton Royal bekend om staat bij de lezers. ‘Een womanizer, die geld heeft en denk dat daar alles wel opgelost mee kan worden’. De Royals zijn immers de “baas” op school! Als Easton zijn nieuwe docente weet te verleiden tot ongepaste dingen worden ze gesnapt door een nieuwe leerling ‘Hartley’. Easton wil er voor zorgen dat Hartley haar mond houdt, die dat ook beloofd, maar hij wordt ondertussen betoverd door haar niet herkenbare persoonlijkheid. Een meisje wat niet voor zijn charmes valt en om geld en populariteit lijkt te geven. En dat interigeert Easton wel.

Het hele boek gaat over Eastons verlangen en tocht om binnen te dringen tot het leven van de mysterieuze Hartley. Die Easton alleen maar roekeloos en onvolwassen vind en ze kan geen afleiding gebruiken. Helaas laat Easton er niet bij zitten en zorgt juist zijn leven er voor dat ze verder uit elkaar drijven.

Snel naar boek #5

Al gaat dit vierde deel niet meer over Ella en Reed, maar over Easton. Je wordt weer helemaal in het dramatische rijke leven van de Royals gezogen en op de beste manier. Ook dit boek leest als een trein en Easton Royal is soms misschien wel nog verleidelijker dan Reed. Het boek eindigt met een gigantische Cliffhanger, dus weet zeker dat je boek #5 alvast in huis hebt!

Informatie

Titel: De Royals #4 Verlangen
Auteur: Erin Watt
Uitgeverij: Fontein Uitgevers
Jaar: 2018
Pagina’s: 312
Categorie: YA | Romance


Lees ook de recensies van de andere De Royals boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *