Uitslag boeken challenge 2021 eerste kwartaal
Boekenliefde

2021 Boeken Challenge Q1

Het eerste kwartaal van 2021 zit erop en daarom dacht ik een mooi moment om eens te blik te werpen op mijn 2021 Boeken Challenge. In 2020 had ik voor mijzelf de challenge om 25 te lezen, wat ik ruim had behaald. Daarom zette ik voor mijzelf voor 2021 de challenge om 40 boeken te lezen. Erg ambitieus, maar ik lees nog wel eens novelle’s dus dat moet te halen zijn. Maar hoe gaat het tot nu


2021 Boeken Challenge: Q1

De afgelopen drie maanden heb ik tot heden 16 boeken gelezen. Waarmee ik volgens GoodReads al zes boeken voor op schema mee loop voor mijn 2021 challenge. Ik zit op 40% en heb dus nog 24 boeken te gaan. Gelukkig heb ik nog genoeg boeken op mijn verlanglijst staan om dit jaar te lezen (zonder nieuwe releases mee te rekenen).

De afgelopen maanden heb ik de volgende boeken gelezen:
*Als je op de titels drukt ga je naar mijn recensies.

Verrassingen

In drie maanden als 16 boeken gelezen, maar er zitten ook wel een aantal jeugd novelle tussen. Waar ik gewoon echt fan van ben. Ik lees gewoon graag YA boeken. Toch ging ik ook een aantal keer een andere kant op zoals bij Damn, Honey en Knap voor een Dik Meisje.

Ook zaten er een aantal boeken tussen die mij echt hebben doen verbazen en verblijden.

De Royals serie. Een YA boekenserie, wat ik veel al had voorbij zien komen en mij aan ging wagen. Uiteindelijk heb ik de eerste drie boeken verslonden in een keer en weet zeker de overige aankomend kwartaal uit te lezen.

De Geur van Groen. Een boek wat ik qua titel, kaft en zelfs synopsis niet direct zou open slaan, maar door de vele post op social media wel interesse wekte. Uiteindelijk ging ik het lezen vanwege mijn Kobo Plus Challenge en werd ontzettend verblijd door dit prachtige boek en verrast door het oogpunt van het boek.

De IJzige Verloofde. Ook vanwege Instagram veel voorbij zien komen, maar niet willen beginnen aan een nieuwe serie. Wederom door mijn Kobo Plus Challenge toch eens gaan bladeren, stukje lezen en de manier van schrijven en het verhaal bleef me verder meenemen. De recensie die volgt snel.

Verwachting Q2

Heel eerlijk heb ik niet de verwachtig dat ik in Q2 het zelfde aantal ga behalen. Dat zou namelijk betekenen dat ik dan al ruim over de helft van mijn challenge zou zitten en ik ben nu al bijna op de helft. Wel verwacht ik op die helft te komen en mogelijk 8 tot 10 boeken te lezen.

Momenteel ben ik aan het vechten met het boek Mrs Dalloway van Virginia Woolf. Verder heb ik op mijn boekenkast nog Anna K en de overige delen van de Royals serie liggen. Plus nog wat boeken op mijn Ereader. Ik denk dat ik voorlopig echt wel zoet ben. Begin juli breng ik jullie weer op de hoogte en in de tussen tijd zien jullie hier natuurlijk nieuwe recensies verschijnen.


Hoeveel boeken heb jij dit jaar al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *