Leeshoekje _ Kobo Challenge Uitslag
Boekenliefde

Kobo Challenge Uitslag

De maand februari zit er inmiddels allang op en dat betekend dat mijn Kobo Plus Challenge er ook opzit. Ik ben jullie dus nog mijn Kobo Challenge Uitslag verschuldigd. Wat las ik zoal en wat vind ik van Kobo Plus?

Kobo Challenge Uitslag

Even een terug blik…eind januari/begin februari besloot ik eens Kobo Plus uit te proberen. Voor mijn verjaardag in janauri had ik een ereader gekregen en ik zag dat er bij Kobo Plus een boek zat wat ik voor mijn eliminatie dieet bij zat. Ik besloot de 30 dagen gratis proefabonnement te nemen. Toen ik dit aan Marouscha vertelde stelde zij voor dat ik er een challenge van maakte. Hoeveel boeken kan ik in 30 dagen lezen via Kobo Plus. De 30 dagen zijn om en dit is de uitslag.

Uitslag

Uiteindelijk heb ik 6 boeken gelezen en is er één boek waar ik nog mee bezig:

Nog aan het lezen:

  • De IJzige Verloofde – Christelle Dabos (inmiddels wel uit)

Op mijn verlanglijst staat nog

  • In het Diepe – Estelle Maskame
  • Niet te Stoppen – Angie Thomas
  • Meer dan Ooit – Marina Folkers
  • Begin Again – Mona Kasten

Kobo Plus

Het aanbod van Kobo Plus is heel uitgebreid. Er is keuze uit meer dan 600.000 boeken, wat maakt dat er voor iedereen wel iets bij zit. Voor de challenge ben ik gegaan voor niet al te dikke boeken (ik wou zoveel mogelijk lezen) en boeken die me wel interessant leken, maar ik normaliter misschien niet snel zou lezen. Naast boeken die ik gewoon heel lang al op mijn to-read lijst heb staan.

Wil je een Kobo Plus abonnement proberen dan is het natuurlijk ideaal dat je het eerst een maand gratis kan proberen. Daarnaast raad ik aan om uitgebreid de tijd te nemen om te kijken welke boeken er op staan en welke je zou willen lezen. In elk geval voor na die 30 dagen, zodat je weet of je, je abonnement voort wilt zetten.

Voor meer informatie over Kobo Plus, klik hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *