De Royals 3 Geheimen- Leeshoekje.nl
Recensie

De Royals #3 Geheimen – Erin Watt

Het tweede deel van De Royals – Verraad eindigden met maar liefst twee gigantische cliffhangers. Ik kon dus niet langer wachten en moest direct beginnen aan De Royals #3 – Geheimen. Waar zou het verhaal verder naar toe gaan?

Waarschuwing deze recensie bevat SPOILES van De Royals #1 Verleiding en #2 Verraad


De Royals #3 Geheimen

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

Het Verhaal & De Personages

Waarschuwing hier onder volgen SPOILERS van De Royals #1 en #2 

Boek twee eindigden met de arrestatie van Reed op verdenking van Moord op de vriendin van zijn vader. Toen ze op het punt stonden naar het burau te gaan stond daar op eens Ella’s overleden vader Steve voor de deur. Die toch niet zo dood bleek te zijn. 

Het gehele boek draaide om Reeds verdenking op moord en of dit uiteindelijk zou leiden tot een gevangenis straf. Het andere verhaallijn was de iets te serieuze en strenge vaderlijke rol van Steve in het leven van Ella. Ella die eindelijk haar rol als ‘aangenomen dochter’ bij de Royals had geaccepteerd en een relatie had met Reed. Werd nu uit haar nieuwe leven gerukt om in te trekken bij haar vervreemde vader en zijn vrouw Dinah. Waar Ella een fete mee heeft. Daarnaast verbied Steve ook nog eens de relatie tussen Reed en Ella. 

Gedurende het hele verhaal verlang je naar een ontknoping. Komen we er achter wie Brook heeft vermoord. De kandidaten zijn nou niet perse voor de hand liggend. Heeft Reed het soms wel gedaan? En hoe zal het aflopen tussen Reed en Ella en wat is haar Vader’s rol daarbij. 

Zag ik stiekem wel een beetje aankomen

Ik zal verder geen spoilers geven alleen dat ik het einde wel een beetje zag aankomen. Alleen de nodige onderbouwing of motivatie had ik wel wat spannender verwacht. Daarnaast heeft het boek geen cliffhanger. Waar zullen deel 4 en 5 dan over gaan. En waarom zal Easton dan nog een boek apart krijgen. 

Ik moet deel 4 en 5 nog bestellen, maar ga eerst even een ander boek tussen door lezen. To be continued dus betreft de Royals series… 

Informatie

Titel: De Royals #3 Geheimen
Auteur: Erin Watt
Uitgeverij: De Fontein
Jaar: 2018
Pagina’s: 384
Categorie: YA | Boeken-serie

Steunjeboekhandel-Recensie Leeshoekje.nl

Klik hier voor meer van Erin Watt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *