Ebook - Leeshoekje _ Always and Forever Lara Jean
Recensie

Always & Forever, Lara Jean – Jenny Lee

Toen in 2014 ‘To All the Boys I Loved Before’ verscheen heb ik deze direct gelezen, snel gevolgd door het tweede deel. Dat er ook een derde boek was ‘Always & Forever Lara Jean’, daar kwam ik pas afgelopen jaar achter. Naast de boeken hen ik natuurlijk ook de Netflix films gezien en met de derde film die derde week uitkomt. Moest ik ook wel het derde boek even lezen.


Always & Forever, Lara Jean

Als je hoofd en je hart verschillende dingen zeggen, waar luister je dan naar?

Het leven van Lara Jean loopt op rolletjes: ze geniet van haar laatste jaar op de middelbare school, ze is smoorverliefd op haar vriendje Peter en haar vader gaat hertrouwen. Maar met het einde van het schooljaar in zicht, komt er ook een einde aan haar zorgeloze leventje. Waar gaat ze studeren? Wat als haar relatie met Peter onder haar keuze lijdt?

Het Verhaal & De Personages

Mocht je deel 1 en 2 niet gelezen of gezien hebben? Hierna volgen SPOILERS

Lara Jean en Peter zijn samen en niets staat hun nog in de weg. Behalve dag dat zij in het laatste jaar van de middelbare school zitten. Peter is al toegelaten tot zijn College naar Wensen. Voor Lara Jean is dit nog niet het geval en als ook nog blijkt dat ze naar een andere school zal moeten gaan dan Peter levert dit de nodige stress bij Laura Jean op.

Een lange afstandsrelatie en naar niet haar nummer één school gaan. Lara Jean richt zich volledig op het aankomende huwelijk van haar vader. Waar haar oudere zus ook nog eens het een en ander over denkt.

De onderwerpen, zijn de wel bekende onderwerpen die tieners tegen komen als het gaat om alles wat na de middelbare school komt. Liefde, schoolkeuzes en vriendschappen. Al het vertrouwde staat op het punt om te veranderen.

A Final Goodbye

Welkom nog een keer terug in de wereld van Lara Jean en Peter. Een prachtige afronding van een heerlijke tiener boekenserie.

Was dit laatste boek nodig? Niet echt. Was het heerlijk om te lezen? Zeker weten. Een heerlijke Romantische Comedy zonder zoetsappig te zijn en ik kan dan ook niet wachten om de laatste film te kijken!

Informatie

Titel: Always & Forever, Lara Jean [NL: Veel liefs, Lara Jean]
Auteur: Jenny Han
Uitgeverij: Moon
Pagina’s: 288
Jaar: 2017
Categorie: YA

Steunjeboekhandel-Recensie Leeshoekje.nl

Engels

Nederlands

Bekijk ook

Engels

Nederlands


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *