Leeshoekje _ Kobo PLus Challenge
Boekenliefde

30-dagen Kobo Plus Challenge

Afgelopen vrijdag besloot ik 30-dagen gratis Kobo Plus te nemen via Bol.com. Ik begin namelijk 1 februari met een eliminatie-dieet en het boek wat ik hier van wou lezen staat op Kobo Plus o.a. Toen ik dit aan Marouscha vertelde kwam zij met het idee voor mij een Kobo Plus Challenge te doen.

Kobo Plus Challenge

Voor mijn verjaardag ontving ik een Kobo E-reader: Rakuten Kobo. Ik ben absoluut aller eerste fan van fisieke boeken lezen, maar het komt steeds vaker voor dat ik ook voor Leeshoekje.nl E-books ontvang om een recensie te schrijven. Een goede E-reader in plaats van mijn Tablet is dan wel zo handig.

Op zoek naar een boek die ik nodig had, zag ik dat deze beschikbaar was via Kobo Plus en besloot ik de 30 gratis dagen Kobo Plus eBooks abbonement uit te proberen. Kobo Plus heeft namelijk drie soorten abonnementen:

  • Kobo Plus Lezen; 9,99 per maand
  • Kobo Plus Lezen en Luisterboeken; 12,99 per maand
  • Kobo Plus Luisterboeken; 9,99 per maand

Er zijn meer dan 250.000 eBooks en 200.000 luisterboeken.

Ik besloot het Kobo Plus Lezen abonnement 30 dagen gratis te proberen.

Challenge

Ik vertelde dus aan Marouscha dat ik 30 dagen Kobo Plus abonnement had en daarom het boek Anna K wat ik van haar had gehad, even weg had gelegd. Ik wou het meeste uit die 30 dagen halen. Waarop zij een Challenge voorstelde voor Leeshoekje.nl. De Challenge: Proberen in 30 zoveel mogelijk boeken te lezen met mijn Kobo Plus abonnement.

Zal er wel genoeg interessants zijn? Zullen er wel genoeg nieuwe titels zijn? Daar ga ik de maand februari achter komen. Inmiddels heb ik al 2 boeken gelezen + het boek waarvoor ik het abonnement starten. Welke titels dit zijn en hoeveel boeken ik uiteindelijk ga lezen? Dat vertel ik begin volgende maand!


Klik hier om meer over de Kobo Plus abonnementen te lezen!

Steunjeboekhandel Algemeen - Leeshoekje.nl

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *