De Royals 2 - Leeshoekje.nl
Recensie

De Royals #2 Verraad – Erin Watt

Na het lezen van het eerste deel van De Royals serie, wist ik niet hoe snel ik deel twee moest bestellen. Vooral omdat het boek eindigde in een echte cliffhanger. Na drie dagen was ook deel twee uit en uiteraard deel ik graag wat ik er van vond. 

Let op deze recensie bevat SPOILES van deel 1 


De Royals #2 – Verraad

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Het Verhaal en de Personages

Waarschuwing de onderstaande recensie bevat SPOILES van De Royals #1 Verleiding.

Deel twee van De Royals gaat verder waar deel één eindigden met het vertrek van Ella als ze Reed naakt in een kamer ziet met de vriendin van zijn vader Brook.  Waar boek één geheel in het perspectief van Ella is geschreven. Begint ‘Verraad’ vanuit het perspectief van Reed. Gedurende het boek wisselt dit regelmatig tussen Reed en Ella. Iets wat bij sommige boeken irritant ervaren kan worden, maar hier juist iets toevoegt aan het verhaal. 

Het tweede boek ‘Verraad’ is echt een tussenboek. Niet zo gek misschien gezien De Royals een serie is van vijf boeken. De verhaallijn wordt daardoor wel heel erg uitgesmeerd en is het voor 2/3 van een boek smachten naar een samen komst tussen Reed en Ella. 

Ook komen er meer geheimen van de relaties tussen de Royals tot het licht en ga je de personages daardoor nog beter begrijpen en de keuzes die ze maken. En natuurlijk net als je denkt dat alles goed is, komt daar de cliffhanger. Of zelfs twee!!!

Op naar deel 3?

Desondanks dat ‘Verraad’ qua verhaal duidelijk een tussenboek is verveelt het niet. Het doet je de personages beter begrijpen en het maakt het boek niet minder spannend. Ja, ik las het iets langzamer dan de vorige, omdat ik het wat makkelijk weg kon leggen. Maar met maar liefst twee cliffhanger kan ik niet wachten om deel drie te beginnen. Wat ik uiteraard direct heb gedaan want die had ik direct met deel 2 gekocht! Recensie volgt snel! 

Informatie

Titel: De Royals #2 – Verraad
Auteur: Erin Watt
Uitgeverij: Uitgeverij de Fontein
Jaar: 2017
Pagina’s: 352
Categrorie: YA | Royals-series

Steunjeboekhandel-Recensie Leeshoekje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *