Leeshoekje _ Vrouw Lees dit
Boekenliefde

Vrouw lees dit!

Het afgelopen jaar heb ik drie boeken gelezen, waar van ik bij alle drie zeg ‘Vrouw lees dit’. Boeken die ik mijn vriendinnen heb aangeraden en heb uitgeleend. Grappige boeken en eye openers. Boeken waar van je denk ‘Holy Shit’ of ‘Oja inderdaad, suf dat ik dat niet bedacht’. Vandaag zet ik deze boeken even in de spotlight. Uiteraard zijn er nog 1001 andere boeken, die absolute aanraders zijn voor vrouwen om te lezen en ik vraag dan ook aan jou: Laat een in een reactie hieronder weten welk boek jij een must vind voor vrouwen om te lezen!


Vrouw ga dit lezen!

Damn, Honey

Een boek dat ik net pas gelezen heb, maar waarvan ik nu al weet deze cadeau te geven aan de vrouwen waar van ik weet die dit waarderen. Het boek is zoals het op de cover zegt ‘Een positief pleidooi om te doen waar je zelf zin in hebt.’ Vrouwen zijn super kritisch. Op zichzelf en zeker ook op andere vrouwen. Maar ook de mannen, sociale opvoeding en de wereld komt niet ongeschonden weg uit dit boek. Zet de eerste stap bij jezelf en lees dit boek.

Lees ook mijn recensie

Je bent Jong en Je krijgt wat

Voor jonge vrouwen (zeker onder de 30) lijkt kanker een ver van je bed show. Je bent nog jong, je bent gezond, jou kan absoluut niet overkomen en al helemaal niet kanker. Monique van Loon verteld haar verhaal over hoe ze achtentwintig was en ontdekte dat ze baarmoederhalskanker had. Een eerlijk, ruw en zonder ‘ik ben zo zielig’ boek. Een absolute eyeopener voor alle vrouwen, maar zeker onder de 40!

Lees ook mijn recensie

De Moedermaffia

Dit fictionele verhaal is een must voor alle zwangere en moeders. Het is een hilarisch boek, die ik al mijn vriendinnen zwanger en moeder aan raad en waar ook zij net zo hard om hebben gelachen als ik. We leven in een wereld waar je te maken met de moedermaffia en hoe absurd de personages in dit boek ook lijken. Ze zijn absoluut niet ver van de realiteit. Een vooral heerlijk vermakelijk boek, die je in een adem uit lees.

Lees ook mijn recensie


Heb jij nog MUST-READ tips voor vrouwen? Laat het weten in een reactie hieronder. Of via ons Instagram account!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *