De Royals 1 de verleiding[leeshoekjenl]
Recensie

De Royals #1 Verleiding – Erin Watt

Boeken die je vanaf de eerste pagina of hoofdstuk al weten te pakken, daar ben ik dol op. Boeken waar je zo verslaafd aan raakt dat je het in een keer wilt lezen, maar er tegen op kijkt dat het dan afgelopen is. Ik ben er dol op! De Royals #1 Verleiding van Erin Watt is zo’n boek. Maar gelukkig zijn er nog 5 delen.

De Royals #1 Verleiding

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen.
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

Het Verhaal en de Personages

Ella werkt als zeventienjarige stripper om te overleven. Ze is na het overlijden van haar moeder op zichzelf gewezen, maar doet er alles aan om haar diploma te halen en vervolgens naar de universiteit te kunnen gaan. Ella heeft alles op de rails maar dan verschijnt Callum Royal. Een rijke man, vriend van haar onbekende overleden vader en zo gezegd haar Voogd!

Ella probeerd aan Callum te ontsnappen, een onbekende, maar gaat in op een aantrekkelijk aanbod die haar leven zou vermakelijken en haar doel doet bereiken. Echter heel Callum nog vier zoons en die hebben echt alle macht in handen. In elk geval op school en als het om haar sociale leven gaat. Zo gemakkelijk als het aanbod van Callum werd gepresenteerd, zo makkelijk maken zijn zonen het niet voor hem.

Ella is een vechter en desondaks alle vooroordelen staaat ze haar mannetje. De persoonlijk heden van de Royal broers en die van Ella zorgen voor een verslavend verhaal lijf, die je doet hunkeren naar het volgende hoofdstuk. High School, haat, liefde, vertrouwen. Het laat je op diverse momenten om de tuin en dan gaan we naar het einden en blijf je hangen met een cliff hanger!

I want more

Het is lang geleden dat ik een boek als De Royals heb gelezen. Een waar ik vanaf pagina één aan ben gekluisterd en die me continue doet verlangen naar meer. In twee dagen had ik het boek uit. Legde ik het even weg, dan riep het lees verder, lees mij! Direct na het uitlezen van het boek bestelde ik deel 2 en 3. Ik mag maar hopen dat deze deel 1 alleen maar aan zijn recht doen. … Je bent gewaarschuwd!

Informatie

Titel: De Royals #1 Verleiding
Auteur: Erin Watt
Uitgeverij: De Fontein Jeugd
Jaar: mei 2017
Pagina’s: 352
Categorie: YA


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *