Wendy's 2021 Challenge [leeshoekje.nl]
Boekenliefde

Wendy’s 2021 Challenge

Begin 2020 had ik op eens weer mijn zin in lezen terug gevonden. Ik begon zelfs een bookstagram account en vroeg later om deze blog in September met Marouscha te beginnen. 2020 was dus een mooi lees jaar voor mij. Inmiddels is het 2021 en heb ik een nieuwe read-challenge voor mij zelf gezet.


2021 Challenge

Een korte terugblik…

Voor 2020 had ik voor mijzelf de challenge gezet dat ik minimaal 24 boeken wou lezen. Mijn gedachten was 2 boeken per maand, dat moet mij wel lukken. Uiteindelijk heb ik 35 boeken gelezen en zat er dus 11 boeken overheen. Ik heb 10,288 pagina’s gelezen met een gemiddelde van 300 pagina’s per boek.

Het kortste boek wat ik las was Moordgeheim van Natasza Tardio en het langste boek After We Collide van Anna Todd. Daarnaast was het populairste boek op GoodRead wat ik las Twilight. Een boek wat door meer dan 6 miljoen GoodReads members is gelezen.

Nieuwe Challenge

Gezien ik de Challenge van 2020 met gemak heb gehaald en alleen nog maar meer ben gedreven om te lezen. Zet ik voor 2021 voor mijzelf de challenge om 40 boeken te lezen. Als ik dit zo zie denk ik, waar haal ik de tijd vandaan. Maar lezen geeft me juist die ontspanning en ontsnapping naar een andere wereld.

Waar kijk ik naar uit

Natuurlijk heb ik al een beetje rond gesnuffeld welke boeken komend jaar uit komen en ook welke boeken nog op mijn want-to-read lijst staat. Ik ben zelf net begonnen in Dubbelleven van Chinouk Thijssen. Andere boeken die al uit zijn en ik nog graag wil lezen zijn:

Daarnaast komen er ook een aantal te gekke nieuwe boeken en vervolgen uit in 2021. Boeken waar ik naar uit kijk zijn:

Ook kijk ik heel erg uit naar de nieuwe Kluitman Jeugd Novelle waar ik echt deze zomer een groot fan van ben geworden. Zo weet ik dat er in elk geval een van Chinouk Thijssen uit komt! En ik hoop op een nieuw boek van Maren Stoffels.

Er staat dus een mooi en spannend 2021 boekenjaar op de planning. Nu is natuurlijk mijn vraag: naar welk boek kijk jij uit?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *