10 Blind Dates - Ashley Elston [Leeshoekje]
Recensie

10 Blind Dates – Ashley Elston

Mijn eerste kennismaking met ’10 Blind Dates’ was vlak voor de verjaardag van Wendy. Zij had dit boek namelijk op haar lijstje met cadeau ideeën gezet. Als echte boekenwurm ben ik altijd nieuwsgierig naar de boeken die andere mensen willen lezen, dus tikte ik de titel in op Goodreads om te zien waar het over ging. Het leek me meteen een super leuk boek, dus toen Wendy het uit had en vroeg of ik het wilde lenen, hoefde ik geen twee keer na te denken.


10 Blind Dates

Over het boek

10 Blind Dates gaat over Sophie, die niets liever wil dan de kerstdagen met haar vriendje Griffin doorbrengen, maar er dan tot haar schrik achterkomt dat hij het met haar wil uitmaken. Met een gebroken hart zoekt ze haar toevlucht bij haar grootouders, om de kerstdagen dan maar met haar enorme familie te vieren. Sophie’s oma kan het verdriet van haar kleindochter niet aanzien en bedenkt een bizar plan om Sophie op te vrolijken: de komende 10 dagen zal Sophie op 10 blind dates gaan en elk van deze dates zal ‘zorgvuldig’ worden uitgekozen door een van haar familieleden.

Knotsgek en humoristisch

Wat een heerlijk feelgoodboek! Ik heb tijdens het lezen zoveel gelachen om alle ongemakkelijke situaties en Sophie’s knotsgekke familie. 10 blind dates om je ex te vergeten, wie verzint nou zoiets?

Ja, ik had al vrij snel door waar het verhaal naartoe ging, zoals zo vaak het geval is bij chicklits. Maar eerlijk gezegd kon dat mij bij dit boek helemaal niks schelen. Het ging immers niet om het einde, maar om de 10 blind dates die op weg daar naartoe plaatsvonden. Stuk voor stuk verrassend, sommige te erg om waar te zijn, maar juist daarom oh zo leuk.

Informatie

Titel: 10 Blind Dates
Auteur: Ashley Elston
Uitgeverij: Best of YA (van Goor)
Jaar: 2019
Pagina’s: 272 pagina’s

Nederlands

Engels


Heb jij 10 Blind Dates al gelezen? Laat ons weten wat je ervan vond in een reactie hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *