Room Service - Maren Stoffels | Leeshoekje.nl
Recensie

Room Service – Maren Stoffels

Tot voor kort las ik niet zo snel boeken in één adem uit. Al helemaal niet Nederlandstalige boeken. Het afgelopen jaar ben ik mij echter meer gaan verdiepen (versta lezen van) Nederlandse YA boeken en één van de eerste boeken die ik ontdekte was Room Service van Maren Stoffels. Een boek van misschien maar 176 pagina’s maar die ik wel mooi niet weg kon leggen (en dat met twee kids om mij heen) en mij direct fan maakte van Stoffels.


Room Service

Vier vrienden vieren een verjaardag in een luxe hotel. Maar wat begint als een leuk weekend slaat al snel om in een regelrechte nachtmerrie. Ze ontvangen berichten aan de deur van hun kamer, die steeds meer onthullen over wat er een jaar geleden precies is gebeurd. Wat de boodschapper wil is duidelijk: wraak. Eén van de vier zal zich moeten opofferen. En als dat niet gebeurt, zal hij zelf iemand kiezen…

Het Verhaal & De personages

Room Service is een spannende YA Triller over vier vrienden die een verjaardag vieren in een luxe hotel. Maar al snel slaat het leuke weekend om in een nachtmerrie. Vanaf het eerste hoofdstuk is het boek al spannend. Er is geen trage inleiding van personages, nee die ontdek je vanzelf wel tijdens het lezen. Logisch uiteraard, want het boek is niet al te dik.

Het zorgt ervoor dat je meteen geïnvesteerd bent in de personages, hun verhalen en wat zij mee maken. De spanning weet Stoffels goed te houden en dan komt die mooie plottwist. Zag ik hem aankomen? Ik weet het niet, ik had even mijn twijfels maar nee!

Absolute aanrader voor een quick trilling read! Op naar het volgende boek van Stoffels.

Informatie

Titel: Room Service
Auteur: Maren Stoffels
Uitgeverij: Leopold
Jaar: 2009
Pagina’s : 176

Andere boeken van Maren Stoffels

Maren Stoffels heeft al een hele waslijst aan boeken uitgebracht. Room Service is echter haar derde boek van YA Thrillers. Gisteren is eindelijk haar nieuwste boek Black Friday uitgekomen. Ik heb hem al in huis en kan niet wachten om hem ook daadwerkelijk te lezen! De recensie van de onderstaande twee titels verschijnen binnenkort op de blog en natuurlijk ook van Stoffels nieuwste boek:


Heb jij al een van de boeken van Maren Stoffels gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *